Untitled Document
  Tri šešira  
 
 
 
 
 
 
Untitled Document
Untitled Document
Restoran TRI ŠEŠIRA

"TRI ŠEŠIRA" je pravi biser meÄ‘u restoranima Skadarlije SagraÄ‘en je u srcu Skadarske ulice i u prepoznatljivom abijentu postoji više od 150 godina. Otvoren je 1864. u zgradi u kojoj se prethodno nalazila zanatska radionica, koja je kao logotip imala tri plehana šešira. Po tome je restoran i dobio naziv.

Po svojoj usluzi i kvatitetu restoran je poznat i izvan granica naše zemlje. Imao je čast da ugosti najeminentnije domaće i svetske ličnosti: Kralja Huana Karlosa, Džorža Buša, Pertinija, Vili Branta i druge. Svedočanstva o prijatnom boravku u restoranu čuvaju se u knjizi gostiju.

"TRI ŠEŠIRA" , bogatstvo tradicije,umetnosti, lepota sjaja i poroka...i kako ga nazva najznamenitiji stanovnik Skadarske ulice - Đura Jakšić - "VINSKO VRELO" ili kako reče.. Tin Ujević, Branislav Nušić, Gustav Krklec, ÄŒiča Ilija Stanojević, Raka Drainac...

Restoran je nosilac "Znaka kvaliteta Komore Beograda". 2007.godine je proglašen za jedan od 12 najboljih restorana u Beogradu od starne magazina internacionalnog sajma FITUR. (International Turism Trade Fair).
Kliknite za vecu sliku!!!
Kliknite za vecu sliku!!!
Kliknite za vecu sliku!!!
Kliknite za vecu sliku!!!
Naslovna O nama Mapa Kontakt Serbian English Home About us Map Contact Serbian English